Ulkomaalaisten pelaajien saapuminen ja heidän korona ohjeistus joukkueille.
15.7.2020 10:18 Uutiset / Pääsivusto

Ulkomaalaisten pelaajien saapuminen ja heidän korona ohjeistus joukkueille.

Ulkomaalaisten pelaajien saapuminen ja heidän korona ohjeistus joukkueille

Korona karanteeni ohjeistusta joukkueille, mikäli joukkueeseen liittyy pelaajia ulkomailta.

Vihreällä ( lihavoituna ) olevasta maasta ei karanteenia, punaisella ( vinoteksti ) olevasta maasta 1 vko karanteeni kotona ennen matkustamista, 1 vko täällä Kouvolassa saapumisesta ( jäähallin käyttö kielto ).

Matkustamisessa kotimaastaan Kouvolaan on kaikkien pelaajien huolehdittava suojautumisesta. Suosituksena hengityssuojaimen sekä suojakäsineiden käyttö koko matkan ajan.

Toimimme vastuullisesti ja seuraamme korona epidemian uutisointia valtakunnan tasolla ja noudatamme valtioneuvoston, ulkoministeriön sekä terveysviranomaisten ohjeita ja suosituksia. Lisäksi joukkueemme on varautunut korkean hygieniatason ylläpitoon. Testejä emme seurana tee, vaan jokainen huolehtii siitä, että vähänkin kipeänä on vastuullista olla treenaamatta ja jos ilmenee epidemiaan viittaavia oireita, on syytä hakeutua testiin. On syytä jatkaa käytäntöä että jokaisella pelaajalla on oma juomapullo käytössä.

Alla vielä teksti kopio valtioneuvoston sivuilta johon on merkitty maat eri värein.

Sisärajavalvonnasta luovutaan tämänhetkisen epidemiatilanteen perusteella seuraavien maiden kohdalla: Alankomaat, Belgia, Italia, Itävalta, Kreikka, Malta, Saksa, Slovakia, Slovenia, Unkari, Liechtenstein ja Sveitsi. Jo aiemmin Suomi on luopunut sisärajavalvonnasta Norjan, Tanskan, Islannin, Viron, Latvian ja Liettuan liikenteessä sekä huvialusliikenteessä.

Rajoituksia jatketaan siltä osin, kuin ne ovat edelleen välttämättömiä tartuntatautitilanteen aiheuttaman vakavan uhan takia. Epidemiologiseen arvioon perustuen sisärajavalvonta ja maahantulon rajoitukset jatkuvat edelleen Suomen ja Espanjan, Luxemburgin, Portugalin, Puolan, Ranskan, Ruotsin ja Tšekin välisessä liikenteessä huvialusliikennettä lukuun ottamatta.

Siltä osin kuin sisärajavalvonta jatkuu, sisärajoilla on mahdollista paluuliikenne Suomeen, työmatkaliikenne ja muu välttämätön liikenne. Tilannetta tarkkaillaan kahden viikon välein.

Liikutaan terveellisesti

Jari Seppänen


   
Lisää uutisia
PoKLi
Kategoriat