Toiminnan suunnittelu ja jatkuminen
26.3.2020 19:43 Uutiset / Pääsivusto

Toiminnan suunnittelu ja jatkuminen 1.4.2020....

TOIMINNAN SUUNNITTELU JA JATKUMINEN 1.4.2020………….

Tilanne päivitys toiminnasta ja sen jatkumisesta ajalla 1.4………. kauden normialoitus.

Kauden 19-20 päättyminen ennen aikojaan toi harrastajille kauden jälkeisen tauon hieman aiemmin kuin normaalisti. Maaliskuussa on toimittu valmentajien ohjeiden mukaan ( taukoa ja omatoimista liikuntaa ). Mahtavasti olette toimineet, kiitos siitä. On ollut haasteista somessa, liikkumisen riemua ja halua. Haasteita saa jatkaa ja pitääkin. Se jos jokin, on sitä yhteisöllisyyden luomista. #yksijoukkue#montatarinaa

Koko seuramme valmentajat, toimihenkilöt ja vakinainen henkilökunta on tehnyt kovasti töitä kauden 19-20 purkamisessa sekä uuden, tulevan 20-21 kauden valmistelemiseksi. Jääkiekkoliiton päätösten mukaisia joukkueita ja sarjatasoja sekä muita joukkueiden asioita mietitään kuumeisesti. Näiden eteen teemme töitä nyt entistä tehokkaammin unohtamatta joukkueiden sekä yksilöllisten harjoitteiden suunnittelua. Näin toimimme, kunnes kaikki on niin valmista kuin voi olla ja niin että kaikki harjoittelu jatkuu keskeytymättömänä sekä tarkoituksen mukaisena. Mietitään harjoitteita, niiden suorittamista, valvontaa sekä uusia, ennen käyttämättömiä menetelmiä ( mm. web ) ja niiden hyödyntämistä. Harjoituspäiväkirjoja ( esim. Jopoxissa ) kannattaa hyödyntää. Näistä asioista valmentajat ja ikäkausivastaavat pitävät huolen, että jokainen harrastaja/joukkue saa tarvittavaa infoa/harjoitteita oikeassa ajassa.

Myös joukkueiden toimihenkilöt tekevät suunnittelua, budjetointia sekä kaikkia muita tarvittavia toimenpiteitä, jotta uusi kausi 20-21 saa mahdollisimman hyvän startin. Näistä asioista joukkueenjohtajat pitävät joukkueensa ajan tasalla. Kiitos jo etukäteen.

LIIKE ON LÄÄKE-PERHE ON VOIMAVARA

Myös vanhemmilla on suuri vastuu lasten ja nuorten tekemisestä. Varsinkin tällaisena poikkeusaikana se korostuu. Pitää kehottaa, pitää patistaa ja pitää vaatia harjoitteiden tekemiseen ja yleisen liikkumiseen sekä näiden merkityksestä sekä vaikutuksista. Tätä on yhdessä tekeminen parhaimmillaan. Pitää myös ottaa huomioon nykyiset rajoitteet ja määräykset. Mennään kuitenkin terveys edellä. Ottakaa perheet haaste vastaan sekä kokekaa perheiden voima ja yhteenkuuluvuuden tunne. Jos kaikki teemme osuutemme, selviydymme tästäkin haasteesta voittajina sekä entistä vahvempina.

SEURAN SUUNNITELMAT

Työ siis jatkuu, mutta hieman erilailla, kuin olimme sen tulevan kauden osalta suunnitelleet. Tiedotamme seuramme jatkotoimenpiteistä pikimmiten.

Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta.

Terveisin

Jari Seppänen

toiminnanjohtaja


   
Lisää uutisia
PoKLi
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat