Toiminnan linjaus info.
18.3.2020 13:22 Uutiset / Pääsivusto

Toiminnan linjaukset.

Toiminnan linjaukset

Kausi 19-20

Toimintamme on keskeytynyt, ei loppunut eikä myöskään lamaantunut. Kausi keskeytyi odottamattomalla tavalla ja vailla ennalta varautumismahdollisuuksia. Kaikki tietävät, että teemme kaikki päätökset tämän asian tiimoilta terveys edellä.Paljon on ilmassa epätietoisuutta sekä epävarmuutta. Katsomme kuitenkin luottavaisin mielin tulevaan ja teemme hartiavoimin töitä sen eteen. Organisaatiomme tekee kaikkensa, että meillä pystytään valmistautumaan tulevaan kauteen mahdollisimman hyvin ja pienimmillä mahdollisilla riskinotoilla.

Kausimaksu ja toimintamaksu sekä mitä niihin kuuluu ja mistä ne muodostuvat.

Toimintamaksu ( Pokli ) sisältää toimistopalvelut, valmennuksen, valmennuksen suunnittelun, taloushallinnon, tiedotus toiminnan kulut, valmentajien koulutus, valmennuksen mentoroinnin sekä tuen, valmennuksen rekrytoinnin, kausisuunnittelut ja toiminnanohjauksesta aiheutuvat kulut. Kausimaksuihin kuuluu toimintamaksu, joukkueen toiminnasta aiheutuvat kulut esim. matkat, ruokailut, yöpymiset, erotuomari, tilavuokrat, joukkueen sisäiset hankinnat sekä joukkueen muut budjetin sisällyttämät kulut. ( budjetit hyväksytty vanhempain palavereissa ). Kausimaksulla katetaan siis muodostuvia kuluja, jotka toiminnasta aiheutuu. Kausimaksut ovat jaksotettu maksettavaksi kuukausittain jotta saadaan harrastajille maksut järkeviksi koko kauden ajaksi.

Mitkä vaikuttavat kausimaksuun.

Kausimaksujen kulut pääasiassa muodostuneet, mutta mikä vaikuttaa/maksetaan edelleen, valmennus ja heidän sopimuksensa, kulut näissäkin jaksotetaan kauden ajalle harrastajille tasaisesti. Jokainen valmentaja työskentelee tälläkin hetkellä suunnittelun, kauden yhteen vedon sekä monien muiden valmentajien arjen asioiden parissa harrastajia varten. Ette siis maksa vain jäätunneista tai olosuhteista. Heitä ei ole kielletty tekemästä töitä, päinvastoin, heillä on nyt tuplasti töitä muuttuneen tilanteen johdosta.

Kausimaksun jaksotus ja kausikello.

Joukkueilla ja ryhmillä eri käytäntöjä johtuen ikäluokista, ryhmistä, joukkueista sekä budjetoinnista, minkä suuruisiksi ovat määritelleet kunkin kuukauden maksut. Kausimaksujen jaksotus pidetään ennallaan jokaisessa jaostossa, ryhmissä ja joukkueissa. Toimintatavoissa tulee ne muutokset, ei niinkään kokonaisuudessa.

Kausikellon aikaistus ( kausi loppui VAIN noin 2 vko ennen kuin normaalisti ) joten siihen pitää olla myös urheilijoiden ja joukkueittain kyky reagoida. Tämä vaatii myös perheiltä muutosta ajatteluun koskien harjoittelua. Nyt ei voi toimia vanhan kaavan mukaan. Vastuu on kannettava myös kotona.

Eli harjoitus/ot-harjoittelu/vapaajaksojen muokkaus. Valmennuksen ja harjoittelun linjaus ja ohjeistus tulossa perjantaina. Varsinaisia harjoittelu ohjelmia tulee myöhemmin ( seuraavassa tiedotteessa 27.3 )jos ja kun tilanne sitä vaatii ja sallii ( ehdimme tekemään kauden purun ja uuden mietinnän kanssa järkeväksi, tarkoituksen mukaiseksi ja harrastaja lähtöiseksi ). Tämän tiedottamisen hoitavat ikäkausi vastuuvalmentajat kiekkopuolella sekä luistelupuolella vastuuvalmentajat omille kohderyhmilleen ja myös seuramme sivuille.

Mikäli kausimaksujen suorittamisessa on haasteita ( koronavirus kerrannaisvaikutukset ), otattehan yhteyttä allekirjoittaneeseen jotta voimme tehdä yhdessä siihen ratkaisut.

Lopetus linjaus.

Linjaus jos joku ns. lopettaa ja jatkaakin sitten tulevalla kaudella, ( kausimaksujen katkaisun toivossa) peritään takautuvasti niiltä kuukausilta jolloin oli ”lopettanut” per joulukuu 2020. Mikäli keväällä -21 ilmoittautuu uudelleen pelaamaan tai luistelemaan, tulkitaan se lopetus aiheelliseksi perusteeksi kausimaksujen katkaisuun.

Muut kulut.

Erillisiä maksuja kesäjäistä, leireistä, kisamatkoista ei voi tulla jos ei niihin perusteita synny. Ne määräytyvät kuten olette ryhmissä / joukkueissa sopineet.

Mikäli tilanne olennaisesti muuttuu, reagoimme siihen asiaan kuuluvalla tavalla. Olennaisen muutoksen määrittää viranomaisten päätökset sekä meidän terve järki.

Hallien tilanne.

Kaupungilta tulleen tiedon mukaan Inkeroisten, Valkealan ja Kouvolan hallien jäät on aloitettu sulattamaan. Kuusankosken jäähallissa tulee jää pysymään, mutta sekin pysyy suljettuna nykyisillä tiedoilla 13.4 asti. Seurataan epidemian kehitystä sekä kaupungin että viranomaisten päätöksiä. Toiveissa miellä on, että voimme aloittaa jääharjoittelun viimeistään toukokuussa.

Kuten todettu, valmennus laittaa tiedotteen perjantaina, miten harjoittelua jaksotetaan, jotta voimme valmistautua tulevaan kauteen hyvässä iskussa.

Nyt jos milloin, on oikea aika puhaltaa yhteen suuntaan ja selviytyä voittajana sekä suunnata katseet tulevaan.

Kiitos paljon kärsivällisyydestä, ymmärryksestä ja yhteistyöstä.

Terveisin

Jari Seppänen

toiminnanjohtaja

Pohjois- Kymen Liikuntayhdistys Ry

KooKoo Juniorit/KooKoo Jäätaiturit

050-5913467   
Lisää uutisia
PoKLi
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat