KooKoo Juniorit

Tervetuloa KooKoo Junioreiden sivuille!

KooKoo Juniorit on jääkiekon erikoisseura. Kasvavassa seurassamme kiekkoilee n. 400 junioria. B- ja C-nuorissa valmennuksesta vastaa kokoaikaiset ammattivalmentajat. Sitoutuneet toimihenkilömme vastaavat muiden joukkueiden valmennuksesta, huollosta ja joukkueenjohdosta.

Mahdollistamme jokaiselle jääkiekosta kiinnostuneelle lapselle tai nuorelle harrastaa jääkiekkoa samanhenkisten kavereiden kanssa. Pelaajapolkumme antaa mahdollisuuden tavoitella omaa unelmaansa, on se sitten jääkiekon harrastaminen tai ammattilaiseksi pyrkiminen.

Olemme keskittäneet jääkiekkojoukkueet ikäluokittain eri jäähalleihin kaudeksi kerrallaan. Harjoittelu ja pelaaminen tapahtuvat pääsääntöisesti joukkueen "kotihallissa", mutta ruuhka-aikoina hallin vaihtokin onnistuu tarvittaessa. Jäävuoroihin ja "kotihalleihin" vaikuttavat mm. ikäluokkien koko ja seuran saama jäämäärä halleissa, huomioiden muut käyttäjät.

Laadukas valmennus ja erinomaiset puitteet sekä terveellä taloudellisella pohjalla oleva seura ovat vain ja ainoastaan pelaajiamme varten.

KooKoo Juniorit on vuonna 2005 perustetun Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen eli PoKLin jääkiekkojaosto. Yhdistykseen kuuluu myös KooKoo Jäätaiturit, Kouvolan Kiekko 65 ry, Kuusankosken Puhti ry ja Valkealan Kiekko ry.


   
Lisää uutisia
PoKLi
«  Huhtikuu   »
Kategoriat