Kioski ohje

U18 KAHVIO

Vahtimestari avaa kahvion (Maire-kioski) oven, jos edellä ei ole muita kahvionpitäjiä. Vuorossa olevat huolehtivat suolaista ja makeaa syötävää kahvioon. Tuokaa myös omat tarjoiluastiat ja ottimet, niin ei tarvitse sekaantua edustuksen tavaroihin.

Kaikki kahviossa muuten tarvittavat tavarat löytyvät alajuoksusuoralla olevasta varastosta (pommari), jossa keltainen lukittu vanerilaatikko ja sen päällä oleva kassi kuuluvat meille. Laatikon avain on kassalippaassa. Jos paistetaan makkaraa, makkarat, sinappi ja ketsuppi löytyvät huollon kopin jääkaapista. Makkarat tulee grillata keittiön puolella lieden päällä liesituulettimen alla. Tuuletin käynnistyy oven vierestä valokatkaisijan yläpuolelta).

Mahdollisista puutteista ilmoitus Asikaisen Katjalle. Kassalippaan nouto ja palautus jojolle. Pohjakassa on 150 €. Hinnasto löytyy kahviotavaroiden joukosta. Vuorojen vaihdot omatoimisesti keskenään. Ilmoitus vaihdosta Katjalle ja Antsalle.

Muistakaa huolehtia tuomareille tarjottavat tuomarikoppiin ja tavarat myös pois sieltä pelin jälkeen. Tuomarievääksi tilanteen mukaan suolainen tai makea leivonnainen, vichy ja kahvi. Tuomarikoppi on punttisalin puoleisella käytävällä vasemmalla, (pukukoppien 4 ja 5 välissä) valkoinen ovi, jossa ei lue mitään.

Siivoa omat jälkesi kahviosta ja vie roskat roskikseen sekä toimi kahvion siivousohjeiden mukaan (lattioiden lakaiseminen, tasojen pyyhintä, myös kahvion edusta pöytineen pitää tarkistaa).

KAHVINKEITTO

1. Avaa hana ON asentoon 2. Aseta keitin paikalleen, kytke johto seinään (jotta kahvi pysyy lämpimänä, jollet siirrä sitä heti myyntiin). 3. Ota suodatinosa pöydälle, laita paperinen pyöreä suodatin paikalleen ja kaada kahvi. (5 l = puoli pakettia kahvia). 4. Siirrä suodatinosa keittimen päälle. Kansi, jossa on reikä keskellä, tulee laittaa päälle. KÄÄNNÄ HANA KEITTIMEN PÄÄLLE. Paina kohdasta 5 l ja keitin alkaa siirtämään vettä suodattimeen. 5. Kun veden tulo on loppunut ja keittimen mittari näyttää n. 5 l, katso suodattimeen onko siellä vielä vettä (anna valua loppuun). Siirrä suodatin valkoisen ämpärin päälle. 6. TÄRKEÄ KOHTA! Kahvia on laskettava hanan läpi johonkin astiaan ja kaadettava takaisin keittimeen yläkautta pariin kertaan, jotta kahvista tulee hyvää. Kaksi kolme kauhallista riittää. 7. Laita umpikansi keittimen päälle ja siirrä myyntipaikkaan (johto kiinni).


   
Lisää uutisia
B (U18)
«  Maaliskuu   »
Kategoriat