Kiekkokoulu alkoi viime viikonloppuna
17.9.2019 12:01 Uutiset / Kiekkokoulu

Kiekkokoulun aloitus 14-15.09.2019Meidän Kumppani kiekkokoulu alkoi viime viikonloppuna, mukana oli kolmessa eri ryhmässä noin 100 lasta. Kiekkokoulun ryhmiin voi ilmoittautua koko kauden ajan ja meillä saa kokeilla ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi (parhaimmillaan 8 harjoitusta).

Ohessa linkki videoon viikonlopun treeneistä;

Juniorijääkiekon parissa tapahtuva liikuntaharrastus on mitä parhain tapa saada kokemuksia elinikäiseen liikuntaharrastukseen. Joukkueen toiminnassa opetellaan ryhmässä toimimista, ja omaan kehoon tutustumista sekä opitaan uusia asioita. Lasten jääkiekossa pelataan eri ikävaiheissa sovelletuin säännöin, jolloin esimerkiksi kentän koko vastaa lapsen kykyä havainnoida asioita. Juniorisäännöillä luodaan myös turvalliset puitteet, jotta pelaamisen keskiöön nousevat ilo ja nautinto.

Suosittelemme jääkiekon harrastamisen aloittamista kymmenen ensimmäisen ikävuoden aikana. Tällöin esimerkiksi luistelun oppiminen on lapselle luontevaa ja kehitystä tapahtuu nopeasti. Harrastuksen alkuvaiheessa lapset pääsevät tutustumaan erilaisiin leikkeihin ja peleihin turvallisessa ympäristössä koulutettujen ohjaajien opastuksella. Näin jäähän tutustuminen ja luistelun alkeet opitaan huomaamatta. Leikinomaisuus, pelaamisen riemu ja omien rajojen kokeilu pyritään säilyttämään keskiössä myös myöhemmässä vaiheessa.


   
Lisää uutisia
Kiekkokoulu
Kategoriat